Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás
Házhozszállítás

Cikkek, írások, energiatakarékos fűtésrendszerekről
2023.10.03 11:08

Aquarea Smart és Service cloud

Panasonic Aquarea Smart Cloud és Service Cloud? Tudd meg milyen előnyökkel jár számodra.

 

Ime a Panasonic Aquarea Smart Cloud és Service Cloud akció részletei

2024 Február 5. és Marcius 15 között
ezt mind ingyen hozzáadjuk a Panasonic Hőszivattyúdhoz

 

A csomag tartalma: 

  • Panasonic cz-taw1b Wifi-s szervizmodul 150.000Ft értékben
  • cz-taw1b szervizmodul beszerelése és beüzemelése 17.000Ft
  • segítség a Smart Cloud aplikáció telepítéséhez 
  • 10 év ingyenes szervíz-távfelügyelet (3000Ftx120 hónap) 360.000Ft értékben 

Ez így összesen: 527.000Ft lenne,
De most 1 forintot sem kell érte fizetned

 

Az akció feltétele: 

Az akció a 2024 február 5. és 2024. március 15 között megrendelt és kifizetett Panasonic Hőszivattyúkra érényes. 

 

CZ-TAW1b Wifi modul 

Panasonic Aquarea cz-taw1b wifi smart service cloud

 

Ezt építjük be a Panasonic hőszivattyúdba, ez az a wifi modem, amitől igazán okos lesz a Panasonic Aquarea hőazivattyú és életre kel a Smart Cloud és a Service Colud szolgáltatás

 

 

Aquarea Smart Cloud 

Appilikáció az okostelefonodra. De nem ám olyan mint amit a Kinai készülékekhez ingyen osztogatnak, ez stabilan működik és nem csak a fűtést tudod ki-be kapcsolni

Panasonic Aquarera smart cloud PacoHaus , hanem állíthatod a melegviz hőmérsékletét, üzenetet küld ha valami probléma történt. De szerintem a leg értékesebb, amiben nem igazán van párja a hőszivattyús piacon, hogy meg tudod nézni, a fogyasztást, a hatásfokot, (COP) mindezt napra hétre, de akár egy évre visszamenőleg. Méghozzá külön látod, hogy mennyi áramot használt el a hőszivattyúd fűtésre, melegvízkészítésre és hűtésre, külön-külön. 

 

Aquarea Service Cloud 

Bajban ismerszik meg a barát. (tartja a mondás) A Panasonic Aquarea Service Cloud szolgátatás szinte láthatatlan és észrevehetetlen számodra, egészen addig, amíg nincs szükséged a beállítások modosítására, vagy amíg meg nem hibásodik a hőszivattyú. 
Ez a legnagyobb előnye, ez az ami olyan biztonságot ad számodra, amire pár éve még nem volt lehetőség, a legtöbb hőszivattyú gyártónál pedig évekig még nem is lesz. 
A változtatni szeretnél a beállításokon, akkor nem kell kiszállási díjat fizetned, mert ezt a hozzákapcsolt szervíz távfelügyelet miatt távolról, teljesen ingyen elvégezzük. 
Ha meghibásodna a hőszivattyú, akkor azonnal küld a PacoHaus szervízének egy üzenetet és már látjuk is a hibakódot és a hiba okát. Teljese részletességgel látunk minden fontos adatot. Áram felvétel, hőmérséklet a hőszivattyú több pontján, kompresszor frekvencia. 
Ezen adatok segítségével, akár távolról is be tudunk avatkozni illetve a helyszínre már az alkatrésszel a kezünkben érkezünk.  

 

10 év szervíz távfelügyelet 

Ez az a szolgáltatás, aminélkül az egész csak pénzkidobás lenne. Megvásárolhatod a szervízmodult, felteheted az applikációt a telefonodra, hogy kapcsolgasd a fűtést, de ez mind felesleges és pénzpazarlás. A hőszivattyú online csatlakozik a PacoHaus Akreditált Panasonic hőszivattyú szervízéhez, hogy te teljesen biztonságban légy. Nem kell senkit sem felhívnod ha baj van, mert mire felemelnéd a telefont, mi már tudunk róla, és dolgozunk a megoldáson. 

 

A Panasonic hőszivattyúk megbízhatóságuk miatt magasan kiemelkednek az átlagból. De az ördög sosem alszik. Vannak kivételek és idővel, évek múlva, a legjobb gyártó készülékei is amortizálódnak. 

 

Panasonic aquarea service cloud PacoHaus

 

Hogyan segíthet nekünk az
Aquarea Smart Cloud és a Service Cloud?


Az intelligens otthonok elterjedésével a kényelem és az energiamegtakarítás egyre fontosabb szerepet játszik az emberek életében. Az egyik olyan innovatív megoldás, amely segíthet ebben, az Aquarea Smart, amely egy hőszivattyú alapú fűtési és hűtési rendszer. A Panasonic által kifejlesztett Aquarea Smart különlegessége, hogy képes okosmóddal működni és kapcsolatban állni a Service Cloud nevű platformmal.

Az Aquarea Smart készülékek felügyelete és beállítása könnyedén elvégezhető a Service Cloud segítségével. Ez a felhőalapú platform lehetővé teszi, hogy bármikor és bárhonnan elérhető legyen az Aquarea Smart rendszerünk. Az otthonunkban vagy a távolban is ellenőrizhetjük és irányíthatjuk a fűtési és hűtési rendszert a okostelefon alkalmazás használatával. Ez lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználjuk az Aquarea Smart lehetőségeit, miközben időt és energiát takarítunk meg.

Az Aquarea Smart Cloud és a Service Cloud összekapcsolása egy sor előnnyel jár a felhasználók számára. Először is, a rendszer automatikusan igazodik az otthonunk igényeihez. Az okos funkciók segítségével felismeri, mikor tartózkodunk otthon, és képes automatikusan beállítani a megfelelő hőmérsékletet. Emellett képes figyelni az időjárási körülményeket és a külső hőmérsékletet, így mindig optimálisan beállítva tartja a hőmérsékletet.

A Service Cloud legnagyobb előnye a hibák előrejelzése és az azonnali értesítések küldése. Ha valami nem megfelelően működne a rendszerben, az okos hőszivattyú képes észrevenni és automatikusan jelentést küldeni a Panasonic szervizének, így gyors és hatékony támogatást kaphatunk. Ez megkönnyíti a karbantartást és csökkenti a meghibásodások idejét.

Az Aquarea Smart és a Service Cloud bevezetése továbbá segít az energiamegtakarításban is. A rendszer időzítővel és energiahatékony üzemmóddal rendelkezik, amely segít minimalizálni a fűtési és hűtési költségeket. Az okos rendszer felügyeli az energiatermelést és a felhasználást, és képes optimalizálni a rendszer teljesítményét azáltal, hogy az aktuális körülményeknek megfelelően működik.

Az Aquarea Smart és a Service Cloud lehetőséget nyújt az otthonunk teljes távoli irányítására, legyen szó akár a hőmérséklet beállításáról, a hűtésről vagy a fűtésről. A rendszer könnyen használható, és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos és elérhető adatok nyomon követését. Még akkor is, ha nem vagyunk otthon, biztosak lehetünk abban, hogy az otthonunkban minden rendben van és optimálisan működik.

Az Aquarea Smart és a Service Cloud együttműködése forradalmasítja az otthoni fűtés és hűtés kényelmét és energiahatékonyságát. Ahogy az intelligens otthonok egyre népszerűbbek lesznek, ez az innovatív megoldás képes megszilárdítani helyüket a piacon. A Panasonic mérnökeinek által kifejlesztett Aquarea Smart és a Service Cloud az energiahatékony és kényelmes otthon elérését teszik lehetővé, és az internet és a technológia előnyeit ötvözik a mindennapi életünk egyik legfontosabb szempontjával, az otthonunk kényelmével és minőségével.