Newsletter
TOP-Artikel
Artikelempfehlungen
Zertifikat
SSL Certificate
Bewertung

NOIROT fűtőpanelek

Hauptkategorie >NOIROT fűtőpanelek

Ismerje meg a NOIROT fűtőpaneleket és törölköző szárítókat 

Energiatakarékos és költséghatékony fűtési megoldások, családi házak, lakások és üzlethelyiségek fűtésére. A Noirot elektromos fűtőpanel mára egyet jelent a valódi európai minőséggel, termékeink egyedülálló módon ötvözik a skandináv és francia dizájnt a legkorszerűbb technológiákkal.

Termékeink 2019-ben már az iparág csúcsát jelentő RX Silence® fűtőbetéttel szereltek. 

100%-ban Európai termékek 

A termékek minden komponense 100%-ban európai fejlesztés és gyártás eredménye. Az elektromos fűtőpanelek a legmagasabb minőségellenőrzés mellett készülnek. A Franciaországban található gyártósor és kutató laboratórium a garancia a kiválló minőségre. 

A vadonatúj RX Silence® az iparág legfejlettebb elektromos fűtőbetétje.

Gyorsabb, energiatakarékosabb és halkabb mint az egyszerű kerámia fűtőelemek. A precízen megmunkált egykomponensű alumínium-monoblokk fűtőbetét extrém gyors felfűtést, hangtalan működést biztosít, emellett porálló és fröccsenő víz ellen is védett. 

Bizonyára Ön is hallott már hőtágulástól kattogó elektromos fűtőtestet vagy skandináv fűtőpanelt. A NOIROT szabadalmaztatott fűtőbetétje a legkisebb hanghatás nélkül üzemel, minden eddiginél magasabb hatásfok elérése mellett.

RX Silence paco haus

 

A beépített SMART ECOcontrol® szabályzó garantálja az alacsony üzemeltetési költséget

Egy fűtésrendszer akkor lehet csak igazán gazdaságos, ha rugalmasan szabályozható. Ennek érdekében a NOIROT fűtőpaneleken már nem csak az aktuális hőfokot tudjuk beállítani, hanem egyedi program, gazdaságos, valamint fagymentesítő funkciók is elérhetőek. Továbbá fűtőpaneleink minden típusa, egy ablaknyitást érzékelő szoftverrel is fel van szerelve a maximális energiahatékonyság elérése érdekében.

Mindez megoldható egy korszerű, könnyen kezelhető digitális kijelző segítségével és LED visszajelzéssel. Kerülje az elavult, Európában már nem árusítható analóg/tekerős kapcsolókat. 

Digitális fűtőpanel vezérlő termosztát

Maximális komfortérzet a tökéletes pillanatokért.

1°C fok is sokat számít. Az emberi test a legkisebb hőmérséklet változást is érzékeli, legyen szó akár egy kis huzatról vagy akár egy hidegebb sarokról a szobában. Ezért fontos az ideális hőmérséklet fenntartása minden pillanatban melyet otthon töltünk.

NOIROT fűtőpanelek irányított hőleadása biztosítja, hogy a meleg levegő egyenletesen és mindenhova eljusson a helyiségen belül, mégse pazaroljunk energiát vagy fűtsük túl a helyiséget. Mindezeken felül termékeink a legszigorúbb előírásoknak megfelelően, egy ablaknyitást érzékelő szoftverrel is fel van szerelve a maximális komfort és energiahatékonyság elérése érdekében.

Noirot fűtőpanel konvekciós működése. PACO HAUS Sopron

A NOIROT fűtőpanelek egyedülálló működési elve

A folyamatos termékfejlesztés és a közel 70 éves tapasztalat, segített kidolgozni ezeket a csúcskategóriás termékeket. A hőleadás elve minden termék esetében a konvekciós elv és az azonnali hőérzetet kialakító hősugárzás együttes és optimalizált alkalmazása. A meleg levegő áramoltatása a helyiségben minden eddiginél egyenletesebb, még a hőleadó felületen kialakuló sugárzó hő megemelt hőérztet biztosít.

A termékek széles méret, forma és teljesítmény választéka biztosítja Önnek, a komplett fűtési rendszer kialakításának lehetőségét, a legkorszerűbb technológia alkalmazásával.


Sortieren nach: