Newsletter
TOP-Artikel
Artikelempfehlungen
Zertifikat
SSL Certificate
Bewertung
Artikelbeschreibung


NOIROT SPOT-D fűtőpanel

NOIROT SPOT-D fűtőpanel
  • NOIROT SPOT-D fűtőpanel
  • NOIROT SPOT-D fűtőpanel
  • NOIROT SPOT-D fűtőpanel
172

NOIROT SPOT-D elektromos fűtőpanel 

Noirot Spot-D fűtőpanel akció ár

 

Elegáns és költséghatékony fűtőpanel kis és nagy helyiségekben is.

A Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel letisztult designja ideális választás mindazoknak akik költséghatékony mégis energiatakarékos megoldást keresnek. Széles teljesítmény választék biztosítja, hogy könnyedén megtalálja az adott helyiség hőigényének megfelelő elektromos radiátort. Formavilága modern és klasszikus környezetben is megállja a helyét.

SPOT-D elektromos radiátorok már az iparág csúcskategóriás fűtőbetétjével rendelkeznek. A hagyományos elektromos fűtőpanelekkel ellentétben tökéletesen hangtalan, használata hálószobában és gyermek szobában is ideális választás.

A SPOT-D elektromos radiátorok beépített digitális termosztáttal vannak felszerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása. A programozási funkciókkal használatával további megtakarítások érhetőek el. A gyermekzár funkció nem csupán a gyerekszobában de vendéglátó egységekben, szállodákban is hasznos és elengedhetetlen.

 

Az elektromos fűtőpanel csomagolása a fali rögzítéshez szükséges konzolt tartalmazza.

A fűtőpanel teljesítményének meghatározása hőveszteség számítást igényel. Kérje szakembereink segítségét a megfelelő méretezésben. A fűtőpanelek működési elve alapvetően konvekciós azonban működése közben a felületen hősugárzásként is megjelenik a hőleadás. A hősugárzás a komfort érzet növelésé érdekében hasznos funkció.

A Noirot Spot-D fűtőpanel működése teljesen hangtalan az iparág legfejlettebb fűtőbetétjével van szerelve

 

  • Artikel-Nr.
    spotd