Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás
Házhozszállítás

LG Therma-V hőszivattyú

Főkategória >LG Therma-V hőszivattyú

LG Hőszivattyú Sopron

LG Therma-V hőszivattyú
Monoblock és Split rendszerű hőszivattyúk Délkoreából

Nagy teljesítményű, BLDC* motoros kompresszor

A THERMA V erős neodimium mágneses, szénkefe nélküli, egyenáramú motoros (BLDC*) kompresszorral kerül forgalomba. A kompresszor hatékonyságát tökéletesítettük a standard AC inverteres termékekhez képest, emellett szezonális hatékonyságát is optimalizáltuk.

Megbízhatóság alacsony hőmérséklet mellett

A nyomásszabályozás alacsony környezeti hőmérséklet esetén is elősegíti a stabil működést és fűtési teljesítményt.

LG hőszivattyú fejlesztés, szabadalom

Csendes üzemmód és ütemező

A csendes üzemmód a távirányítón állítható be és a megadott időben, csökkenthető a zajszint, illetve heti ki-/bekapcsolást is beállíthat a felhasználó.

LG Hőszivattyú csendes üzemmód

 

 

Jelenleg 3 típusú LG Monoblokkos hőszivattyú van a kínálatunkban. Ennek oka az, hogy a monoblokkos hőszivattyú gyártók között, ezek az LG Típusok, kiemelkednek ár/érték arányuknak köszönhetően. Egyszerűen verhetetlenek. Nincs a piacon Hasonló minőségű monoblock rendszerű hőszivattyú ilyen áron.  Ezekből is adunk el a legtöbbet.

A Split rendszerű LG készülékek már nem annyira versenyképesek. A Split rendszerű hőszivattyúk között a Panasonic és Toshiba készülékek sokkal jobb választásnak tűnnnek. Ezt több éves saját tapasztalat alapján mondjuk, illetve vásárlóink döntése is ezt tükrözi vissza. 

Az LG Monoblokkos készülékei elsősorban akkor jelentenek jó alternatívát, ha meglévő fűtésünkre szeretnénk rásegíteni, esetleg kiváltani. Van már a házba vegyestüzelés, van padlófűtés, de szeretnénk egy automata rendszert, akkor az LG monoblock rendszerű hőszivattyúja a kézenfekvő megoldás. A legegyszerűbb rácsatlakozni a meglévő rendszerre egy monoblock rendszerű hőszivattyúval. 

 


Illetve azok az ügyfelek, akik annó sporolásból Meeting márkájú hőszivattyút vásároltak, azoknak is megfelelő választás, mivel az alapelv nagyon hasonló. Igaz, az LG nagyjából 20 évvel elöbbre tart fejlesztésben. Ép ezért, egy 12kW-os Meeting hőszivattyú helyére simán elég az LG 9kW-os monoblock készüléke. Hiába kisebb a névleges teljesítmény, stabilabb lesz a fűtés, főleg nagy hidegben, a fogyasztás pedig jóval alacsonyabb. 

 

 


Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft