Newsletter
TOP-Artikel
Artikelempfehlungen
Zertifikat
SSL Certificate
Bewertung

Panasonic Aquarea Hőszivattyú

Hauptkategorie >Panasonic Aquarea Hőszivattyú

Az új Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyú termékcsalád

Az Aquarea egy innovatív, alacsony energiafelhasználású rendszer fűtésre és használati meleg víz előállítására, amely még szélsőséges külső hőmérséklet esetén is kiemelkedő teljesítményt biztosít. A 3-tól 16 kW-ig terjedő teljesítménynek köszönhetően az Aquarea hőszivattyú a piacon elérhető legszélesebb ilyen termékcsalád, amely komplett rendszert alkot, így bármilyen fűtési és hűtési igény kielégítésére alkalmas. A költséghatékony és környezetbarát rendszerek új ingatlanok építésénél és felújítási projektekben egyaránt alkalmazhatók.

Magas hatékonyság, hihetetlen teljesítmény

A Panasonic magas hatékonyságú hőszivattyú technológiára épülő új Aquarea rendszere nem csak otthona fűtéséről és meleg vizéről gondoskodik, hanem nyáron hihetetlen teljesítményt nyújtva hűt is. Ezáltal az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosít otthonában tökéletes kényelmet, még akkor is, ha a külső hőmérséklet -20°C értékre süllyed. Sőt, a T-Cap széria
-28C külső hőmérsékletig képes biztosítani a ház fűtését. A Panasonic új hőszivattyúit az alacsony energiafelhasználásra vonatkozó követelményeknek megfelelően tervezték, melyek kiemelkedő hatékonysága ellenére a működési költségek alacsonyak maradnak. 

Az Aquarea rendszer melyet napelemekkel megtermelt árammal is megtáplálhatunk képes megtermelni a melegvizet a fűtési rendszer és a háztartás számára, bizonyos típusok ráköthetőek meglévő radiátoros rendszerekre is, de természetesen a legjobb megoldás a fűtési rendszer minden elemének, beleértve a fűtési hőleadóknak a cseréje, korszerűsítése. 

 

Panasonic Aquarea típusok minden igényre

High Performance: A panasonic High Performance szériája, hagyományos inverteres hőszivattyús technológiát használ. Ugyan azt, mint a Daikin és az LG hőszivattyúi is. Kedvező ár és megbízható Japán minőség jellemzi. 

 

T-cap: Különleges tulajdonsága, a hagyományos inverteres hőszivattyúkkal ellentétben, hogy a külső környezeti hőmérséklet csökkenésével nem romlik a leadott teljesítménye. egészen -20C fokig képes leadni a névleges teljesítményét. Ezt egy levédett Japán szabadalomnak köszönheti. 
A Panasonic T-cap szériája jelenleg a hőszivattyús technológia csúcsát jelenti.

 

High Temperature: Kifejezetten radiátoros rendszerekhez tervezett, magas előremenő vízhőfokkal rendelkező hőszivattyú 

 

All in ONE: Ha kevés a hely, akkor az All in One rendszert neked találták ki. Az All in One hőszivattyú egy olyan megoldást takar, amikor a beltéri egység akkora mint egy kombi hűtőszekrény, viszont benne van minden. HMV tartály, váltószelep, tágulási tartály, kisegítő fűtőszálak. Esztétikus és elfér 1m2-es helyen. így akár, kis ház, vagy lakás esetén a konyhába is rakható. 

Különleges csomag ajánlatok a
PACO HAUS-tól:Sortieren nach:

 

prev
12
next