Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás
Házhozszállítás

Termék részletek


Gree Smart R 2.7kW telepítéssel együtt

Gree Smart R 2.7kW telepítéssel együtt
 • Gree Smart R 2.7kW telepítéssel együtt
 • Gree Smart R 2.7kW telepítéssel együtt
 • Gree Smart R 2.7kW telepítéssel együtt
433 000 Ft

GREE SMART R 2.7kW 

Energiatakarékosabb, csendesebb és okosabb mint elődei 

Mi már felszereltünk párat, itt az ideje, hogy Te is meg tudj róla pár hasznos információt

 • GREE Smart R 3.5kW klima telepítéssel

   

  GREE SMART R 2.7kW 

  Energiatakarékosabb, csendesebb és okosabb mint elődei

   

  A világ vezető klímagyártója a GREE, a mesterséges inteligenciát hívta segítségül, hogy megalkossa a 2023-as év slágertermékét, a Gree Smart R klímát. Mi itt a PacoHaus-nál már telepítettünk is párat a Gree Smart R névre keresztelt okos klímájából és azt tapasztaltuk, hogy a gyártó nem csak a szavakkal dobálózik, hanem valóban kiemelkedő légkondicionálót alkotott.  

   

  A Gree Smart R csendes,
  akár egy Japán klíma

  Csak éppenséggel nem kerül annyiba.

  Az első szembe tűnő tulajdonsága, hogy valóban nagyon halk. Eddig hálószobába a Gree klimák helyett inkább a hasonló kategóriában versenyző AUX Delta klímát ajánlottuk, mert pont annyival volt halkabb, hogy működés közben sem zavarta az alvást. 

  Na most erre a Gree rátett egy lapáttal. A Gree Smart R az eddigi tapasztalataink alapján még csendesebb. Bátran ajánljuk hálószobába. Társasházak esetében pedig a klima kültéri egységének csendessége nagy segítség a jó szomszédi viszony megörzéséhez. 

   

  Gree Smart R klima ár

   

  GREE-AI MESTERSÉGES INTELLIGENCIA

  A Gree-Al mesterséges intelligencia egyesíti a Deep Q-Learning és az Expert System Theory technológiákat, melyek lehetővé teszik a légkondicionáló alkalmazkodását a környezeti paraméterekhez. A rendszer offline állapotban is képes interaktívan tanulni. Minél hosszabb az algoritmus öntanulási ideje, annál hatékonyabbá válik a vezérlési stratégia. A Gree-AI technológia évente akár 20%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást és maximalizálja a felhasználó komfortérzetét.

  gree smart R IA sopron

   

  A Gree intelligens tanulás funkciója egy új Gree-AI (Artificial Intelligence) algoritmust alkalmaz. Az algoritmus a felhasználói szokásokat és egyéb külső tényezőket vesz figyelembe a tanulási folyamata során. A légkondicionáló a legoptimálisabb működési profilt alkalmazza, melynek köszönhetően minimum 10% energiát takarít meg, de hosszú távon elérheti a 20% energiamegtakarítást.

  Hűtés mellett, egészen -25°C-ig fűtésre is kiválóan alkalmas a berendezés. Kültéri egysége téliesített, rendelkezik karter-, és csepptálca fűtéssel. A vezeték nélküli távirányítóba épített termosztát technológiája a Gree I Feel funkcióban érvényesül. A H-tarifa igénylési feltételeinek megfelel, ezáltal október 15. és április 15. között akár 50%-ot is megtakaríthat elektromos áramszámláján.

  A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a GREE Smart R készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincsen, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújást nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is lehet irányítani vagy legyezni. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérsékletet alakíthat ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.

   

   

  Műszaki adatok:

   

  Kivitel

  MAGASOLDALFALI

  Márka

  GREE

  Modell név

  SMART R

  Energiaosztály

  A++/A+

  Fűtési tulajdonság

  TÉLIESÍTETT

  Beltéri zajszint (hűtés)

  41/38/36/33/30/27/25/19 DB(A)

  Beltéri zajszint (fűtés)

  41/38/36/33/29/27/26 DB(A)

  Kültéri zajszint

  50 DB(A)

  Beltéri méret

  837X293X200 MM

  Szobaméret

  18 M2

  Csőméret

  6MM/10MM

  Hűtőközeg

  R32

  Kompresszor

  INVERTER

  Hűtőteljesítmény

  2,7 KW

  Fűtőteljesítmény

  3 KW

  Kiemelt tulajdonságok

  GREE-AI, PÁRATARTALOMRA TÖRTÉNŐ SZABÁLYZÁS, UV SZŰRŐ, WI-FI (2,4 GHZ) VEZÉRLÉS, 3D LÉGÁRAM, TÁVIRÁNYÍTÓBA INTEGRÁLT HŐMÉRŐ (I FEEL), 8°C-OS TEMPERÁLÁS, EXTRA CSENDES KIALAKÍTÁS, FŰTÉS -25°C KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETIG, H-TARIFA IGÉNYELHETŐ, KOMPRESSZOR KARTER ÉS CSEPPTÁLCA FŰTÉS

  Jótállás

  3+2 ÉV

 • Cikkszám
  greesmart2_7