Newsletter
TOP-Artikel
Artikelempfehlungen
Zertifikat
SSL Certificate
Bewertung

Hűtő és fűtő klímák

Hauptkategorie >Hűtő és fűtő klímák

Klima szerelés paco haus

 

KLÍMA NÉLKÜL LEHET ÉLNI, 
CSAK NEM ÉRDEMES.

A klímának a hűtésen túl is számos előnye van.

 

 

MIÉRT JÓ EGY
KLÍMABERENDEZÉS?  

MIÉRT ÉREMES HŰTENI?

Az ideális hőmérséklet elősegíti a koncentrációt és jobb közérzetet biztosít. Forróságban az emberi testnek folyamatosan szabályoznia kell a hőmérsékletét. Hacsak nem olyan az otthoni klíma, hogy egész nap jól érezze magát benne. Ennek pedig a pihentető éjszakák és az új nap tökéletes indítása a jutalma. 

Tudtad hogy a teljesítőképesség 24 °C-os szobahőmérséklet felett jelentősen visszaesik? 33 °C-on pedig akár 50%-ra is lecsökken. A túl magas páratartalom éppúgy kihatással van a koncentrációs képességünkre. A légkondicionálás és a levegő páramentesítése jelentős mértékben javítja a közérzetet.

LÉLEGEZZ MINDEN NAP TISZTA LEVEGŐT! 

Tisztaság, frissesség és jó közérzet – a tavaszi nagytakarítás után különösen jól érezzük magunkat a négy fal között. Ezt elsősorban a tiszta levegő okozza. A klímaberendezés kiszűri a részecskéket, és ezzel tiszta klímát teremt a helyiségben. A drágább modellek ionizálják is a levegőt, ezzel tovább növelve a légtisztítási hatékonyságot. 

KLÍMÁVAl FŰTENI? 

IGEN. A legújabb fejlesztésű klímák olcsóbban fűtenek, mint a gázkazán. A telepítési költségük pedig jócskán elmarad tőle. Egyetlen hátrányuk, hogy nem olyan komfortos megoldás, mint a gázkazán (vagy hőszivattyú) padlófűtéssel kombinálva. Ezért legtöbb ügyfelünk ha klímás fűtést választ, akkor elektromos padlófűtést is rendel mellé, főleg új építésű háznál. 

Típustól függen -15 és -25C fokig gond nélkül fűtik a házat a zord időjárás ellenére is. Az utóbbi években egyre többen választják a klímás fűtést főfűtési módnak.

 

Ráadásul az új klímák messzemenőleg jobbak mint a 10-15 évvel ezelötti társaik. A olyan fejlesztéseknek köszönhetően mint az inverter technológia, kettősforgódugattyú, R-32-es gáz, a mai klímák már: 

 

  • Energiatakarékosak
  • Csendesek
  • Ocsóbban fűtenek mint a gázkazán
  • Tisztítják a levegőt 
  • Csökkentik a magas páratartalmat

 

TOSHIBA, PANASONIC és GREE és RCOOL márkájú klímákat értékesítünk csomagajánlatban. Az ár a telepítés, kiszállítás és egyéb kiegészítők díját is magába foglalja.

 

 


Sortieren nach:


prev
12
next